Grønkålssalat med confiteret and

17. november 2022 af .

Foto: Stine Christiansen

En rigtig vintersalat! Her får den grønne, knasende kål selskab af mør confiteret and og en sødmefyldt dressing.

Ingredienser

Sådan gør du

Varm anden op i ovnen ved 175° varmluft i ca. 15-20 minutter, eller indtil den er varm og sprød. Pluk kødet fra benene.
Rens kålen grundigt, og hak den i tynde strimler.
Skær æblerne i tynde både, og bland dem i salaten sammen med kernerne fra granatæblet.
Skrab kornene ud af vaniljestangen, og rør dem sammen med de øvrige ingredienser. Smag den til.
Vend dressingen godt rundt i kålsalaten, og fordel salaten på et fad. Fordel andekødet ovenpå salaten sammen med grofthakkede, ristede pekannødder.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar