Grønkålssalat med confiteret and
17. november 2022
af
Ditte Ingemann.
Foto: Stine Christiansen
En rigtig vintersalat! Her får den grønne, knasende kål selskab af mør confiteret and og en sødmefyldt dressing.
Ingredienser
Sådan gør du
Varm anden op i ovnen ved 175° varmluft i ca. 15-20 minutter, eller indtil den er varm og sprød. Pluk kødet fra benene.
Rens kålen grundigt, og hak den i tynde strimler.
Skær æblerne i tynde både, og bland dem i salaten sammen med kernerne fra granatæblet.
Skrab kornene ud af vaniljestangen, og rør dem sammen med de øvrige ingredienser. Smag den til.
Vend dressingen godt rundt i kålsalaten, og fordel salaten på et fad. Fordel andekødet ovenpå salaten sammen med grofthakkede, ristede pekannødder.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på confit de canard