Grønkålssalat med appelsin og hasselnødder

8. november 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Denne friske salat med grønkål er perfekt som tilbehør til den fede julemad, men kan også gøre det ud for et måltid i sig selv – tilføj evt. lidt fetatern eller stykker af laks, hvis den skal mætte lidt mere.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200˚. Skyl grønkålen, rib den, og skær den i fine strimler. Fordel dem i en skål eller et fad.
Rist hasselnødder i ovnen i et ildfast fad i ca. 6-7 minutter. Hæld dem på et viskestykke, og nulr skallen af dem. Hak dem groft , og fordel dem over kålen.
Skræl appelsinen, og skær den i smalle både. Fordel dem over salaten.
Skær dit granatæble over på tværs. Bank med en træske kernerne ud i en skål, og fordel dem over salaten.
Rør alle ingredienserne til dressingen sammen, og fordel den over salaten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar