Grønkålspandekager
6. april 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
Det kan sagtens være sundt at spise pandekager til aftensmad – især hvis de er lavet på grønkål og fyldt med sprøde grøntsager.
Ingredienser
Sådan gør du
Damp grønkålen i en gryde med vand i et par minutter.
Blend grønkål, æg, salt og mælk sammen i en blender.
Tilsæt mel, og blend dejen glat og blank.
Bag store tynde pandekager i lidt smør eller olie på en pande.
Rens og snit agurker og sukkerærter. Skyl ærteskud.
Fyld pandekagerne med sprøde grøntsager og en skefuld hytteost eller ricotta, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk