Grønkålspandekager

6. april 2021 af .

Foto: Stine Christiansen

Det kan sagtens være sundt at spise pandekager til aftensmad – især hvis de er lavet på grønkål og fyldt med sprøde grøntsager.

Ingredienser

Sådan gør du

Damp grønkålen i en gryde med vand i et par minutter.
Blend grønkål, æg, salt og mælk sammen i en blender.
Tilsæt mel, og blend dejen glat og blank.
Bag store tynde pandekager i lidt smør eller olie på en pande.
Rens og snit agurker og sukkerærter. Skyl ærteskud.
Fyld pandekagerne med sprøde grøntsager og en skefuld hytteost eller ricotta, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar