Grønkålschips med paprika-dip

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Chips af kål? Det virker faktisk! Og den pikante paprikadip fungerer også godt til ovnbagte rodfrugter.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 135°.
Skyl og tør grønkålsbladene. Skær stilkene fra. Vend bladene med olie, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag grønkålen i ovnen i 45-60 minutter, til bladene er sprøde – hold øje med dem, så de ikke bliver brændte.
Drys kålchipsene med flagesalt.
Pil hvidløg, og pres det. Rør det sammen med skyr, olie og røget paprika, og smag til med salt og peber.
Servér som dip til kålchipsene.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar