Grønkålschips med paprika-dip
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Chips af kål? Det virker faktisk! Og den pikante paprikadip fungerer også godt til ovnbagte rodfrugter.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 135°.
Skyl og tør grønkålsbladene. Skær stilkene fra. Vend bladene med olie, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag grønkålen i ovnen i 45-60 minutter, til bladene er sprøde – hold øje med dem, så de ikke bliver brændte.
Drys kålchipsene med flagesalt.
Pil hvidløg, og pres det. Rør det sammen med skyr, olie og røget paprika, og smag til med salt og peber.
Servér som dip til kålchipsene.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk