Grønkåls-pizza med bacon og basilikum

2. marts 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Pizza med grønkål og bacon har det lidt sunde og det lidt lækre, og med en færdigkøbt pizzadej er der pizzaer på bordet hurtigere, end du kan sige takeaway!

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 225°. Rib grønkålen, og hak den mellemfint. Pil rødløgene, og skær dem i tynde både. Pil og hak hvidløgene.
Læg pizzadejene på bageplader med bagepapir, smør dem med flødeost, fordel grønkål, rødløg og hvidløg ovenpå, og drys med revet ost.
Dryp med olie, og bag pizzaerne i ovnen i 10-12 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Steg baconternene i olie på en pande, til de er sprøde og gyldne. Afdryp i en sigte.
Top pizzaerne med sprød bacon, basilikumblade og evt. et par dråber chiliolie. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar