Grøn vintersauté med sprød bresaola og croutoner

1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Forén den lufttørrede italienske skinke med sæsonens danske rosenkål. Resultatet er knasende og godt.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skær brødet i mindre stykker, og vend med olie, salt, peber og oregano i en skål. Fordel brødstykker og bresaola-skiver på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen i 7-8 minutter, til begge dele er sprøde.
Rist hasselnødderne på en tør pande i 3-4 minutter. Lad dem afkøle. Gnid hinderne af med et viskestykke, og hak nødderne groft (gem nogle hele til servering).
Skyl og rib grønkålen, og skær bladene i mindre stykker. Fjern de yderste blade af rosenkålene, og halvér rosenkålene. Skyl broccolien, og del den i mindre buketter.
Pil løg og hvidløg. Hak dem fint, og steg dem i olie på en pande, til de er klare. Tilsæt rosenkål og broccoli, og lad det stege med i ca. 10 minutter, til det er mørt. Tilsæt grønkål, og lad det stege med i et par minutter, til det falder sammen.
Anret sautéen i dybe skåle, smuldr sprød bresaola over, og drys med croutoner og hasselnødder.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar