Grøn thaisuppe med ærter, broccoli og chili
27. maj 2020
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Stine Christiansen
Duftende, smagfuld og cremet suppe, som kun kræver en håndfuld ingredienser og er perfekt til en hurtig frokost eller nem aftensmad.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak løg og hvidløg fint. Opvarm en gryde med olie, og steg løg og hvidløg ved middel varme i 2-3 minutter. Tilsæt broccoli, ærter, karrypasta, kokosmælk og bouillon, og bring suppen i kog. Lad den småkoge i 10 minutter, til grøntsagerne er netop møre.
Tag gryden af varmen, og blend suppen glat med en stavblender direkte i gryden. Sæt gryden tilbage over varmen, og smag til med limesaft, salt og peber. Tilsæt evt. lidt ekstra kokosmælk, hvis suppen er for stærk.
Anret suppen i skåle, og top med cashewnødder, frisk koriander og grøn chili i tynde skiver.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk