Grøn suppe med agurk og avocado

26. november 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Smuk og velsmagende suppe, der får en fantastisk flot grøn farve af både agurk, avocado og forårsløg. Servér eventuelt med lækkert brød til.

Bemærk
Køletid: 2 timer

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl agurken, og skær den i grove skiver. Rens forårsløg, og hak dem groft.
Halvér avocadoer, fjern stenene, og kom avocadokødet i en blender. Tilsæt agurk og forårsløg, og blend med afkølet bouillon.
Rør suppen med skyr, og smag til med citronsaft, salt og peber. Sæt suppen på køl i et par timer.
Fordel suppen i kolde skåle, og anret med lakserogn og krydderurter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar