Grøn suppe med agurk og avocado
26. november 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Smuk og velsmagende suppe, der får en fantastisk flot grøn farve af både agurk, avocado og forårsløg. Servér eventuelt med lækkert brød til.
Bemærk
Køletid: 2 timer
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl agurken, og skær den i grove skiver. Rens forårsløg, og hak dem groft.
Halvér avocadoer, fjern stenene, og kom avocadokødet i en blender. Tilsæt agurk og forårsløg, og blend med afkølet bouillon.
Rør suppen med skyr, og smag til med citronsaft, salt og peber. Sæt suppen på køl i et par timer.
Fordel suppen i kolde skåle, og anret med lakserogn og krydderurter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk