Grøn salat med varmrøget laks og dilddressing

26. april 2019 af .

Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic

En nem salat med nye kartofler, bønner og laks er fx perfekt til varme dage, hvor man har lyst til noget let og friskt med masser af grønt.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand, til de er akkurat møre. Afkøl.
Nip enderne af bønnerne, og kog dem i 6-8 minutter i letsaltet vand. Skyl dem kort i iskoldt vand.
Pres saften af citronen. Hak dilden fint, og rør den sammen med yoghurt, dijonsennep og citronsaft. Smag til med salt og peber.
Skyl og tør hjertesalaterne, og pluk bladene af. Anret dem på et salatfad.
Pil rødløget, og skær det i tynde ringe. Skær de kogte kartofler i skiver. Fordel kartofler og rødløg over salaten sammen med kapers og varmrøget laks plukket i mindre stykker.
Dryp dressingen over, og servér.

Tip!

Servér groft brød eller ristet rugbrød med smør til salaten, hvis I er ekstra sultne.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar