Grøn salat med varmrøget laks og dilddressing
26. april 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
En nem salat med nye kartofler, bønner og laks er fx perfekt til varme dage, hvor man har lyst til noget let og friskt med masser af grønt.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand, til de er akkurat møre. Afkøl.
Nip enderne af bønnerne, og kog dem i 6-8 minutter i letsaltet vand. Skyl dem kort i iskoldt vand.
Pres saften af citronen. Hak dilden fint, og rør den sammen med yoghurt, dijonsennep og citronsaft. Smag til med salt og peber.
Skyl og tør hjertesalaterne, og pluk bladene af. Anret dem på et salatfad.
Pil rødløget, og skær det i tynde ringe. Skær de kogte kartofler i skiver. Fordel kartofler og rødløg over salaten sammen med kapers og varmrøget laks plukket i mindre stykker.
Dryp dressingen over, og servér.
Tip!
Servér groft brød eller ristet rugbrød med smør til salaten, hvis I er ekstra sultne.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk