Grøn salat med sesampaneret laks
26. juni 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Har du prøvet at panere laks med sesamfrø? Det giver en lækker smag og en dejligt knasende overflade, som passer perfekt til en god salat og nye kartofler.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl romanescoen, og skær den i små buketter. Skyl aspargesen, fjern de nederste cm, og snit den i skrå skiver. Rens radiser og fennikel, og skær dem i tynde skiver. Vend grøntsagerne sammen.
Pisk olie, salt og peber sammen.
Skyl citronen, og riv citronskallen. Vend citronskallen i olien. Pres citronsaften i olien, imens du pisker dressingen sammen. Hæld dressingen over salaten.
Vend laksen i sesamfrø.
Varm olie i en pande, og steg laksen gylden på alle sider.
Skrub kartoflerne, og kog dem sammen med dild, indtil de har tilpas bid.
Blend mayonnaise og kapers, og servér det til laksen og kartoflerne.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk