Grøn salat med kylling og bacon
13. august 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Salaten her minder om en klassisk club sandwich. Brødet er bare skiftet ud med en grøn salat. Servér som en god frokost eller aftensmad.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær baconen i tynde strimler eller små tern. Skær kyllingekødet i tern. Skær forårsløgene i skiver.
Rist bacon og hakket hvidløg i olien.
Tilsæt kyllingeternene, og steg dem færdig, 6-8 minutter.
Kom forårsløg og ærter på panden, og lad dem stege med i et par minutter.
Smag til med salt og peber, og tilsæt rucola eller spinat . Dryp citronsaft på, og servér evt. nye kartofler til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk