Grøn salat med kylling og bacon

13. august 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Salaten her minder om en klassisk club sandwich. Brødet er bare skiftet ud med en grøn salat. Servér som en god frokost eller aftensmad.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær baconen i tynde strimler eller små tern. Skær kyllingekødet i tern. Skær forårsløgene i skiver.
Rist bacon og hakket hvidløg i olien.
Tilsæt kyllingeternene, og steg dem færdig, 6-8 minutter.
Kom forårsløg og ærter på panden, og lad dem stege med i et par minutter.
Smag til med salt og peber, og tilsæt rucola eller spinat . Dryp citronsaft på, og servér evt. nye kartofler til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar