Grøn salat med jalapeno ranch-dressing
Simpel salat og en spicy yoghurtdressing med jalapeno og hvidløg.

0-30 min.
(1)
28. juli 2022 af Louisa LorangFoto: Lene Samsø
Ingredienser
personer
Grøn salat
- hjertesalater
- 2
- agurker
- 1
- radiser
- 1 bundter
- forårsløg
- ½ bundter
- avocadoer
- 2
Jalapeno ranch-dressing
- forårsløg
- 2
- hvidløg
- 1 fed
- friske jalapenos
- 1
- græsk yoghurt 10 %
- 2 dl
- salt
- olivenolie
- 1 spsk.
- hvidvinseddike
- 1 spsk.
Sådan gør du
Grøn salat
Skyl salaterne, og pluk dem groft. Skyl agurk, radiser og forårsløg, og skær det hele i tynde skiver. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær kødet i tern.
Anret salaten på et fad, top med agurk, radiser, forårsløg og avocado, og krydr med salt og peber.
Jalapeno ranch-dressing
Skyl forårsløgene, og hak dem groft. Pil og hak hvidløget. Flæk jalapenoen, og fjern evt. frø og frøvægge, hvis du ikke vil have dressingen for stærk. Kassér stilken.
Hæld forårsløg, hvidløg og jalapeno i en minihakker eller foodprocessor, og blend til ensartet konsistens.
Tilsæt yoghurt, og blend igen. Smag dressingen til med salt, olie og eddike.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner