Grøn salat med jalapeno ranch-dressing
28. juli 2022
af
Louisa Lorang.
Foto: Lene Samsø
Simpel salat og en spicy yoghurtdressing med jalapeno og hvidløg.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl salaterne, og pluk dem groft. Skyl agurk, radiser og forårsløg, og skær det hele i tynde skiver. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær kødet i tern.
Anret salaten på et fad, top med agurk, radiser, forårsløg og avocado, og krydr med salt og peber.
Skyl forårsløgene, og hak dem groft. Pil og hak hvidløget. Flæk jalapenoen, og fjern evt. frø og frøvægge, hvis du ikke vil have dressingen for stærk. Kassér stilken.
Hæld forårsløg, hvidløg og jalapeno i en minihakker eller foodprocessor, og blend til ensartet konsistens.
Tilsæt yoghurt, og blend igen. Smag dressingen til med salt, olie og eddike.
Tip!
Hvis du ikke har friske jalapeños, kan du bruge en grøn chili. Smag altid på den, så dressingen ikke bliver alt for stærk.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk