Grøn salat med asparges, ærter og bacon
5. august 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Skøn og sommerlig salat, der kan serveres som tilbehør eller som let frokost med en skive brød.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og pluk salathovedet, og læg det på et fad.
Skyl aspargesene, bræk den nederste, træede del af, og skær resten i mindre stykker. Giv asparges og ærter et kort opkog i en gryde med vand i 2 minutter.
Rens skalotteløget, og skær det i tynde ringe. Fordel asparges, ærter, skalotteløg og stykker af bacon over salaten. Skyl og pluk dilden, og drys den over salaten.
Rør fløde, citronsaft, honning, sennep, salt og peber sammen i en skål. Lad dressingen trække i 5 minutter, og servér den til den grønne salat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk