Grøn salat med ærter og asparges
5. september 2022
af
Louisa Lorang.
Foto: Rikke Westesen
Smuk, frisk og helt grøn salat til sommerens fineste havebord.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl asparges, og bræk den nederste, træede ende af. Læg aspargesene i en skål med letsaltet, kogende vand, og lad dem trække i 3-4 minutter. Lad dem afdryppe.
Skyl agurker, og skær dem i tynde skiver. Skyl og pluk hjertesalater. Pil skalotteløg, og skær det i helt tynde skiver. Skyl ærteskud og mynte.
Anret hjertesalat, asparges, agurk, skalotteløg, ærteskud, mynte og ærter på et serveringsfad. Krydr med salt og peber.
Rør en dressing af sennep, honning, eddike og olie, og smag til med salt og peber. Dryp dressingen over salaten lige inden servering.
Tip!
Vent med at hælde dressingen over salaten til lige før servering, så du undgår en slasket salat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk