Grøn salat med ærter
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Friskbælgede ærter giver den daglige salat et gevaldigt løft!
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl hjertesalaten (fjern evt. de yderste blade),og skær den i både på langs.
Bælg ærterne. Skyl ærteskuddene.
Rør olie sammen med balsamicoeddike, honning, dild og kørvel.
Smag til med salt og peber.
Vend forsigtigt salatbådene i dressingen sammen med ærter og ærteskud. Krydr med peber fra kværn.
Tip!
Grønne ærter fra frost har fået et let opkog, før de fryses. Derfor har de ikke nær den samme sprødhed som ærter, der spises frisk fra bælgen. Og spis bare løs, for ærter har en skøn sødlig smag og giver dig masser af kostfibre, vitaminer og mineraler.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk