Annonce

Grøn poke bowl med sashimi-laks

20. juni 2019 af Annonce.

Foto: Annonce

Bemærk
Trækketid, ris: I alt 40 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog risene efter anvisningen på pakken. Lad dem afkøle lidt, og fordel dem i bunden af portionsskåle. Stil skålene til side.
Rens fennikel, skær den i tynde skiver på et mandolinjern, og læg dem i isvand. Flæk avocadoer, fjern sten, og skær avocadokødet i skiver. Skyl agurken, og skær den i tern. Rens radiser, og halvér dem. Læg sukkerærterne i et dørslag, og overhæld dem med kogende vand.
Fjern eventuelt skind fra laksen, og skær den i tern. Vend laksen med Kikkoman Poke Sauce og halvdelen af de sorte sesamfrø.
Anret fennikel, agurk, avocado, radiser, sukkerærter, laks og frisk koriander på risene. Drys med resten af de sorte sesamfrø, og servér med ekstra Poke Sauce til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar