Grøn poke bowl med sashimi-laks
(2)
Denne delikate og farvestrålende poke bowl med sojamarineret sashimi-laks byder på en frisk smagsoplevelse. Selve retten minder om klassiske sushiruller, men er i stedet tilberedt i en skål, der giver plads til endnu flere lækre og sunde råvarer såsom avocado, sukkerærter og radiser. Med denne ret kan du med et snuptag ligne en sand mesterkok i køkkenet – og så er den dejlig nem at trylle frem.
En bid af Hawaii
For at tilføre din poke bowl de helt rette toner af Hawaii, som poke bowls oprindeligt stammer fra, er Kikkoman Poke Sauce ideel og samtidig en dejlig nem løsning. Den kombinerer nemlig en naturlig brygget sojasauce med ristet sesamolie, citronsaft og et pift af chili i én og samme sauce, som er dejlig afbalanceret. Kikkoman Poke Sauce er skabt til at frembringe de naturlige smage i råvarerne i din poke bowl, så den kulørte sushiskål også bliver propfyldt med smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Se også: Nem opskrift på klassisk poke bowl