Grøn olivensalsa

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Denne salsa er superfrisk og passer forrygende godt til grillet svinekød, fisk eller grøntsager.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil hvidløget. Skær skallen af citronen, og citronsaften.
Kom hvidløg, citronskal, citronsaft, olivenolie, kapers og grønne oliven i en blender.
Blend det til en grov konsistens. Smag til med peber.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar