Grøn mojo (mojo verde)
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Jakob Helbig
Mojo er en dip, der både kan spises med grillet kød eller fisk, og som kommer i mange forskellige varianter i spansktalende lande.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og rens peberfrugterne.
Skær dem i grove stykker, og blend dem godt i en foodprocessor.
Tilsæt koriander og hvidløg, og blend igen.
Tilsæt eddike og olie, og blend til en let tyk konsistens.
Smag til med spidskommen, salt og peber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk