Grøn mojo (mojo verde)

1. juni 2018 af .

Foto: Jakob Helbig

Mojo er en dip, der både kan spises med grillet kød eller fisk, og som kommer i mange forskellige varianter i spansktalende lande.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og rens peberfrugterne.
Skær dem i grove stykker, og blend dem godt i en foodprocessor.
Tilsæt koriander og hvidløg, og blend igen.
Tilsæt eddike og olie, og blend til en let tyk konsistens.
Smag til med spidskommen, salt og peber.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar