Grøn minestronesuppe med kødboller
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Den lækre minestronesuppe kræver ikke mange anstrengelser, men er altid meget populær ved middagsbordet.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør kødet sammen med æg, finthakket hvidløg, parmesan og krydderier. Lad farsen trække ½ time på køl, og form herefter kødboller på størrelse med golfbolde.
Pil og hak løgene. Rens og snit porrer. Skræl gulerødderne, og skær dem i små tern. Steg det hele i olie i en stor gryde.
Hæld bouillon ved, og bring det i kog. Tilsæt kødbollerne, og lad dem forsigtigt simre med i ca. 5 minutter, til de kommer op til overfladen.
Skyl spinat og bønner, og vend dem i gryden sammen med ærter og suppehorn. Lad det koge i yderligere 5 minutter.
Smag suppen til med salt, peber og citronsaft. Top suppen med frisk basilikum lige før servering.
Tip!
Ønsker du en vegetarisk ret, kan kødbollerne sagtens udelades.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk