Grøn lakseroulade med flødeost
18. august 2020
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
Fremgangsmåden er den samme som med en roulade i det søde køkken. Først bages en stor firkantet dej, og så fyldes den med lækkerier og rulles sammen.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 150°. Skyl og pluk dild, og blend den med mælk i en stor skål med en stavblender.
Pisk 1 æg i ad gangen. Rør mel i. Tilsæt olie, yoghurt og salt, og rør godt.
Beklæd en stor bradepande med bagepapir, og fordel den grønne dej i en stor firkant.
Bag den i ovnen i ca. 20 minutter. Lad den køle helt af.
Smør den afkølede pandekage med flødeost. Fordel laks ovenpå.
Rul pandekagen sammen på den lange led, og skær den i ca. 3 cm tykke skiver. Læg dem på køl indtil servering.
Servér lakserouladeskiverne med cremefraiche og evt. mere dild til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også: Lakseroulade med spinat og dildcreme
Powered by Froala Editor