Grøn lakseroulade med flødeost

18. august 2020 af .

Foto: Skovdal Nordic

Fremgangsmåden er den samme som med en roulade i det søde køkken. Først bages en stor firkantet dej, og så fyldes den med lækkerier og rulles sammen.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 150°. Skyl og pluk dild, og blend den med mælk i en stor skål med en stavblender.
Pisk 1 æg i ad gangen. Rør mel i. Tilsæt olie, yoghurt og salt, og rør godt.
Beklæd en stor bradepande med bagepapir, og fordel den grønne dej i en stor firkant.
Bag den i ovnen i ca. 20 minutter. Lad den køle helt af.
Smør den afkølede pandekage med flødeost. Fordel laks ovenpå.
Rul pandekagen sammen på den lange led, og skær den i ca. 3 cm tykke skiver. Læg dem på køl indtil servering.
Servér lakserouladeskiverne med cremefraiche og evt. mere dild til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar