Annonce

Grøn kartoffelsalat med grov persillepesto og stegt halloumi

22. juni 2020 af Annonce.

Foto: Annonce

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand i 8-10 minutter. Tag gryden af varmen, og lad kartoflerne trække i gryden med låg på i 5 minutter. Hæld vandet fra, og afkøl kartoflerne en smule.
Skyl squash, og skær den i små tern. Steg dem i olie på en pande i ca. 5 minutter, til de er let gyldne. Krydr med salt og peber. Bælg ærterne.
Rist solsikkekerner let gyldne på en tør pande, og afkøl på en tallerken. Gem 1 spsk. af dem til pynt.
Skyl og tør persille, og kassér de grove stilke. Blend solsikkekerner, persilleblade, olie, parmesan og hvidløg til en grov pesto i en minihakker, og smag til med citronsaft, salt og peber.
Skær osten i skiver, pensl dem med olie, og drys med Herbes de Provence. Opvarm en pande til middel varme, og steg osteskiverne i ca. 2 minutter på hver side, til de er flot gyldne. Krydr med salt og peber.
Vend pestoen sammen med de lune kartofler, squash og ærter, og anret salaten på et serveringsfad. Top med stegt halloumi, og drys med lidt ristede solsikkekerner.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar