Grøn kartoffelsalat med æg
22. juni 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Kartoffelsalaten er dejligt mættende med masser af grønne sager og æg på toppen. En skøn forårssalat!
Ingredienser
Sådan gør du
Kog æggene smilende i en gryde med vand i 6-7 minutter. Skyl dem godt i koldt vand.
Skær de kogte kartofler i mindre stykker, og vend dem i en marinade af olie, eddike, sennep, salt og peber.
Rens og snit forårsløg og sugarsnaps, og vend dem i kartoffelsalaten sammen med optøede ærter.
Drys salaten godt med krydderurter, og servér med halve æg og evt. lidt ristet rugbrød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk