Grøn kartoffelsalat med æg

22. juni 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Kartoffelsalaten er dejligt mættende med masser af grønne sager og æg på toppen. En skøn forårssalat!

Ingredienser

Sådan gør du

Kog æggene smilende i en gryde med vand i 6-7 minutter. Skyl dem godt i koldt vand.
Skær de kogte kartofler i mindre stykker, og vend dem i en marinade af olie, eddike, sennep, salt og peber.
Rens og snit forårsløg og sugarsnaps, og vend dem i kartoffelsalaten sammen med optøede ærter.
Drys salaten godt med krydderurter, og servér med halve æg og evt. lidt ristet rugbrød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar