Grøn karry med spinat og kylling
10. maj 2022
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Nordisk thaimad er en kombination af thailandske krydderier og smage og friske, danske råvarer.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog risene i en gryde efter pakkens anvisning. Hold dem varme indtil servering.
Rens svampene, og skær dem i mindre stykker. Rens porren, og skær den i mindre stykker. Skyl tomater og spinat.
Svits karry i lidt kokosolie i en dyb pande eller wok i et par minutter, og lad herefter kyllingestrimlerne stege med i ca. 2 minutter.
Tilsæt svampe og porre, og lad pandens indhold stege i yderligere 2 minutter.
Hæld kokosmælk, kaffir-limeblade og limesaft i den dybe pande, og kog retten op i ca. 2 minutter.
Tilsæt tomater og spinat, og lad retten koge, til spinaten falder sammen, og tomaterne begynder at briste. Smag til med fiskesauce og evt. lidt ekstra limesaft.
Lun fladbrødene, og hak cashewnødderne groft. Top karryretten med cashewnødder, og servér retten sammen med ris og fladbrød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk