Grøn karry med kylling og broccoli
1. juni 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Denne grønne karrysuppe med aspargesbroccoli kan hurtigt blive din favorit. Smagen er god og tilberedningen nem.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog ris efter pakkens anvisning.
Pil og hak løg. Riv hvidløg og ingefær fint. Steg løg, hvidløg, ingefær og karrypasta i olie i en gryde i et par minutter.
Skær kyllingekødet i mindre stykker, og lad det stege med, indtil kødet er lysebrunt. Tilsæt kokosmælk og bouillon.
Knæk bunden af aspargesene, skyl asparges, og skær dem i mindre stykker. Rens broccoli, og tilsæt broccoli og asparges.
Hæld vandet fra bambusskuddene, og tilsæt dem. Pres saften af limefrugten. Smag suppen til med limesaft og fiskesauce.
Servér straks drysset med tynde skiver af forårsløg og frisk koriander og med ris som tilbehør.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk