Grøn karry med kuller, nudler og kokos
2. april 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
Her får du fisk, der virkelig smager af noget. Kulleren får nemlig besøg af grøn karry, kokosmælk og koriander. Servér fisken med nudler til.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog nudler efter anvisningen på pakken.
Skær fisken i mindre mundrette stykker. Pres saften af limefrugten.
Rist grøn karrypasta i kokosolie i en gryde, til det dufter. Hæld kokosmælk, sukker og limesaft i gryden, og kog det i ca. 5 minutter ved svag varme. Smag til med fiskesauce.
Rens broccoli, og del den i mindre stykker. Rens og snit forårsløg.
Læg fisk og grøntsager i gryden, og lad det simre ca. 3 minutter, så grøntsagerne stadig har bid.
Anret nudler i dybe tallerkener, og fordel den grønne karryret over.
Rens chili, fjern kernerne, og snit chilien i små skiver. Pynt karryretten med chili, kokoschips og plukket koriander, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk