Grøn hummus med edamamebønner

30. november 2018 af .

Foto: Inge Skovdal, Skovdal Nordic

I denne cremede hummus giver avocado, persille og edamamebønner den flotte, grønne farve. Dippen er god i pitabrød eller til at dyppe sprøde grøntsagsstave i.

Ingredienser

Sådan gør du

Flæk avocadoen, fjern stenen, og tag kødet ud.
Blend avocadokødet med persille, edamamebønner og limesaft.
Pil hvidløget, og pres det ned i blandingen.
Tilsæt salt, græskarkerner, spidskommen og olivenolie.
Blend igen til en blød hummus.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar