Grøn hummus med edamamebønner
30. november 2018
af
Inge Skovdal.
Foto: Inge Skovdal, Skovdal Nordic
I denne cremede hummus giver avocado, persille og edamamebønner den flotte, grønne farve. Dippen er god i pitabrød eller til at dyppe sprøde grøntsagsstave i.
Ingredienser
Sådan gør du
Flæk avocadoen, fjern stenen, og tag kødet ud.
Blend avocadokødet med persille, edamamebønner og limesaft.
Pil hvidløget, og pres det ned i blandingen.
Tilsæt salt, græskarkerner, spidskommen og olivenolie.
Blend igen til en blød hummus.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk