Grøn gazpacho – lækker forret

I denne skønne forret har den traditionelle røde gazpacho fået en smuk grøn farve. Suppen er nemlig lavet af agurk, grøn peberfrugt og ærter, og det gør den bestemt ikke ringere!

Ingredienser

Sådan gør du

Bræk brødet i mindre stykker, og udblød i den kolde bouillon i 10 minutter.
Skyl agurk og peberfrugter, og skær dem i mindre stykker. Rens forårsløg, og pil hvidløg.
Blend agurk, peberfrugt, forårsløg, hvidløg, ærter og basilikum i en blender sammen med brød og bouillon, til konsistensen er som suppe.
Smag til med finthakket chili, eddike, salt og peber. Sæt suppen på køl, til den er helt kold.
Halvér brødskiverne, og rist dem. Servér den kolde suppe med ristet brød, cremefraiche og basilikum.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
12. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar