Grøn gazpacho – lækker forret
12. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
I denne skønne forret har den traditionelle røde gazpacho fået en smuk grøn farve. Suppen er nemlig lavet af agurk, grøn peberfrugt og ærter, og det gør den bestemt ikke ringere!
Ingredienser
Sådan gør du
Bræk brødet i mindre stykker, og udblød i den kolde bouillon i 10 minutter.
Skyl agurk og peberfrugter, og skær dem i mindre stykker. Rens forårsløg, og pil hvidløg.
Blend agurk, peberfrugt, forårsløg, hvidløg, ærter og basilikum i en blender sammen med brød og bouillon, til konsistensen er som suppe.
Smag til med finthakket chili, eddike, salt og peber. Sæt suppen på køl, til den er helt kold.
Halvér brødskiverne, og rist dem. Servér den kolde suppe med ristet brød, cremefraiche og basilikum.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk