Grøn couscoussalat med feta og urtedressing
1. juni 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
En mættende salat med masser af smag fra de friske krydderurter.
Ingredienser
Sådan gør du
Hæld couscous i en stor skål, og hæld det kogende vand over. Dæk skålen med husholdningsfilm, og lad det trække 10-15 minutter.
Rens forårsløgene, og skær dem i skiver. Rens og hak chilien. Hak nødderne. Skyl rucolaen.
Pil løget. Skær det i tynde skiver, og steg det på panden i olivenolie, til det er gyldent. Tilsæt salt og spidskommen, og rør godt. Afkøl.
Blend alle ingredienserne til dressingen til en glat puré i en minihakker/foodprocessor.
Fordel dressingen over couscoussen, og bland det grundigt sammen med en gaffel, så couscoussen løsnes.
Tilsæt de stegte løg, pistacienøddekerner, forårsløg, chili og rucola.
Vend forsigtigt salaten sammen, og top med smuldret feta. Servér med groft brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk