Grøn ærtesuppe med basilikum
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Ærtesuppen har en smuk, grøn farve og en dejlig smag af basilikum.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak løgene. Opvarm en gryde med olie, og steg løgene ved middel varme, uden at de tager farve.
Tilsæt de frosne ærter og hønsebouillon, og bring gryden i kog. Lad suppen koge i ca. 10 minutter.
Rør plukkede basilikumblade og mascarpone i suppen. Blend suppen (gerne med en stavblender direkte i gryden),så den bliver jævn og glat med en flot grøn farve.
Pres saften af citronen. Varm suppen igennem, og smag den til med friskpresset citronsaft, salt og peber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk