Groft sandwichbrød
Et hjemmebagt sandwichbrød er ren luksus og smager bare bedre end den købte version. Husk at sætte rugkernerne i blød aftenen før, du vil bage brødet.
![Groft sandwichbrød](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/groft-sandwichbrod_1914.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.5351116004403964&fp-z=1)
0-30 min.
(1)
May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Udblødning, kerner: Natten over. Hævetid: I alt 3 timer.
Ingredienser
stk.
Udstyr
- en stor rugbrødsform, ca. 3 l
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner