Grødbrød i bradepande

At bage brød i en bradepande er perfekt, hvis du vil mætte mange maver. Brug resten af grøden fra morgenmaden, hæld dejen direkte i bradepanden, og sæt den ind i ovnen. Så er der snart velsmagende, nybagt brød.

Grødbrød i bradepande
0-30 min.

(0)

June 24, 2021 af Linn GrubbströmFoto: Columbus Leth
Bemærk:Hævetid: I alt 1 time.

Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Tip!

Har du ikke 800 g havregrød tilovers? Du kan sagtens halvere hele opskriften og bage brødet i et stort ovnfast fad i stedet. Det giver et mindre brød, men det er stadigvæk lige så velsmagende.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'