Grissini - italienske brødstænger

29. juli 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Knasende sprøde brødstænger, der på italiensk hedder grissini. I denne ultranemme udgave har de smag af oregano og parmesan.

Ingredienser

Sådan gør du

Varm ovnen op til 200°.
Rul pizzadejen ud, og skær den i 1 cm brede strimler, ca. 16 stk. i alt.
Drys strimlerne med oregano og parmesan.
Tril dem lidt, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag dejstrimlerne sprøde i ovnen, ca. 12 minutter. Lad dem køle af på en rist.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar