Grissini - italienske brødstænger
29. juli 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Knasende sprøde brødstænger, der på italiensk hedder grissini. I denne ultranemme udgave har de smag af oregano og parmesan.
Ingredienser
Sådan gør du
Varm ovnen op til 200°.
Rul pizzadejen ud, og skær den i 1 cm brede strimler, ca. 16 stk. i alt.
Drys strimlerne med oregano og parmesan.
Tril dem lidt, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag dejstrimlerne sprøde i ovnen, ca. 12 minutter. Lad dem køle af på en rist.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk