Gris i kokoskarry med ris og lime
24. maj 2023
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
Smut en tur til Østen med en hurtig karryret, der får hele køkkenet til at dufte.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl forårsløgene, og skær dem i tynde skiver på skrå. Skræl ingefæren, og riv den fint.
Steg kødet i olie i en gryde i 2-3 minutter, til det er godt brunet. Tilsæt forårsløg, ingefær og karry, og steg i yderligere 1 minut.
Hæld vand og kokosmælk i gryden, og lad det koge i 3-4 minutter.
Skyl og slyng spinaten, hæld den i gryden, og kog i 2 minutter. Smag til med salt, peber, limesaft og evt. mere karry.
Anret risene i skåle, og top med gris i kokoskarry, frisk koriander og limebåde. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk