Gris i kokoskarry med ris og lime

24. maj 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Smut en tur til Østen med en hurtig karryret, der får hele køkkenet til at dufte.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl forårsløgene, og skær dem i tynde skiver på skrå. Skræl ingefæren, og riv den fint.
Steg kødet i olie i en gryde i 2-3 minutter, til det er godt brunet. Tilsæt forårsløg, ingefær og karry, og steg i yderligere 1 minut.
Hæld vand og kokosmælk i gryden, og lad det koge i 3-4 minutter.
Skyl og slyng spinaten, hæld den i gryden, og kog i 2 minutter. Smag til med salt, peber, limesaft og evt. mere karry.
Anret risene i skåle, og top med gris i kokoskarry, frisk koriander og limebåde. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar