Gris i hoisinsauce
18. juni 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Hoisinsauce er en smagfuld kinesisk sauce, der består af soya, hvidløg, chili og krydderier. Den giver maden et eksotisk touch, man godt kan blive afhængig af.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog risene efter pakkens anvisninger.
Fjern de yderste blade fra citrongræsset, skær bunden af, og bank det nederste af citrongræsset med skaftet af en kniv, så saften kommer frem. Skær de nederste 4-5 cm af citrongræsset i tynde skiver.
Pil hvidløgene, og hak dem fint. Skræl ingefæren, og hak den fint.
Svits citrongræs, hvidløg og ingefær i lidt olie på en pande. Tilsæt svinekødet, og brun det godt.
Skyl squash og peberfrugt, og skær dem i små tern.
Hæld squash, peberfrugt og afdryppede majs på panden, og steg i 4-5 minutter. Hæld hoisinsauce på panden, og steg i et par minutter. Smag til med limesaft, sesamolie og evt. lidt salt og peber.
Servér gris i hoisinsauce med kogte ris, og drys med sesam og frisk koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk