Grillspyd med laks, tigerrejer og vandmelonsalsa
Grillspyd er en klassiker, og her får du den i en lækker variation med laks og tigerrejer. Til denne ret kan du servere cremefraiche rørt sammen med lidt limesaft.
![Grillspyd med laks, tigerrejer og vandmelonsalsa](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/grillspyd-med-laks-tigerrejer-og-vandmelonsalsa_3146.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.6539306640625&fp-z=1)
0-30 min.
(0)
May 31, 2018 af Marie MelchiorFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Læg grillspyddene i vand i mindst 1 time før brug. Så går der ikke ild i dem. Vær opmærksom på at spyddene skal marinere i en time.
Ingredienser
personer
Udstyr
- tynde træspyd
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner