Grillspyd med chorizo og padron

26. juli 2022 af .

Foto: Peter Kam

Servér de indbydende grillspyd som en lækker appetizer eller snack før en god sommermiddag. Variér fyldet på spyddene efter ønske, og hvad du måtte have i køleskabet.

Ingredienser

Udstyr

10 træspyd

Sådan gør du

Skyl peberfrugterne, og sæt dem på spyd skiftevis med foldede chorizoskiver, f.eks. 3 padrons og 2 skiver chorizo på hver.
Opvarm havegrillen eller en grillpande med olie. Steg spyddene ved høj varme i 2-3 minutter, til de er grillet på alle sider – vend dem undervejs.
Anret grillspyddene på et fad. Dryp honning over dem, og drys med paprika og salt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar