Grillspyd med chorizo og padron
26. juli 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
Servér de indbydende grillspyd som en lækker appetizer eller snack før en god sommermiddag. Variér fyldet på spyddene efter ønske, og hvad du måtte have i køleskabet.
Ingredienser
Udstyr
10 træspyd
Sådan gør du
Skyl peberfrugterne, og sæt dem på spyd skiftevis med foldede chorizoskiver, f.eks. 3 padrons og 2 skiver chorizo på hver.
Opvarm havegrillen eller en grillpande med olie. Steg spyddene ved høj varme i 2-3 minutter, til de er grillet på alle sider – vend dem undervejs.
Anret grillspyddene på et fad. Dryp honning over dem, og drys med paprika og salt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk