Grillsalat med halloumi og BBQ-marineret ananas
(1)
Der er intet som duften af grillkul på en lun sommeraften, men det behøver ikke kun at være kød, som får sig en tur på grillen. I denne ret grilles både skiver af den lettere salte grillost halloumi tilført citrus samt ananas, som er marineret i en velsmagende Teriyaki BBQ-sauce med honning. De grillede sager leder hastigt tankerne hen på de varmere himmelstrøg.
Variér dine grillmarinader
Denne grillsalat indeholder først og fremmest halloumi, som er velegnet til grill, da den får en sprød skorpe og er dejlig smagfuld. Kikkomon Ponzu, som består af en naturlig brygget sojasauce tilført citrus, gør den cremede ost mere frisk i smagen og får den til at passe perfekt ind i den sommerlige grillsalat. Grillet ananas, der glaseres med Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning, som både indeholder toner af ingefær, løg og vin, giver salaten et sødt og syrligt indspark. Endelig blandes Kikkoman Ponzu og Kikkoman Sojasauce til en frisk og velsmagende dressing i selskab med revet ingefær og mynte, som hældes over grillsalaten for at fremhæve alle de skønne smage i råvarerne. Denne ret er derfor et godt eksempel på, at flere marinader sagtens kan bruges i samspil med hinanden.