Annonce

Grillsalat med halloumi og BBQ-marineret ananas

28. maj 2019 af Annonce.

Foto: Annonce

Ingredienser

Sådan gør du

Rør Kikkoman Ponzu og Kikkoman Sojasauce sammen med revet ingefær, honning og friskhakket mynte i en skål.
Skær halloumi i skiver, og grill dem i ca. 3 minutter på hver side. Dryp med olie og Kikkoman Ponzu undervejs.
Skær ananassen i skiver uden skræl, og grill dem i ca. 4 minutter på hver side. Pensl med Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce, når ananasskiverne er næsten færdiggrillet.
Skyl salat og spirer. Rens jordbær, og skær dem i mindre stykker. Hak valnødder.
Anret salat og jordbær på et fad sammen med stykker af halloumi og ananas. Drys med spirer, valnødder og solsikkekerner. Hæld ponzudressingen over, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar