Grillet vandmelon og nektarin med honning og lavendel
26. oktober 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Prøv en hurtig, lækker og simpel dessert, hvor vandmelon og nektariner marineres i en frisk honningmarinade og grilles. Sammen med en kugle vaniljeis smager det skønt!
Ingredienser
Sådan gør du
Skær vandmelonen i ensartede, tykke både, så der er én til hver. Skyl nektarinerne, halvér dem, og fjern stenen.
Riv citronskallen, og pres citronsaften. Bland citronskal og citronsaft sammen med honning og lavendel i en skål.
Pensl vandmelon og nektariner med honningmarinaden. Steg dem på grillen i 3-4 minutter på hver side.
Anret den grillede frugt med kugler af vaniljeis, og pynt tallerkenerne med lavendel.
Tip!
Lavendel vil få dessertanretningen til at dufte lifligt og kan i princippet også spises, men man kan også bare lade blomsterstilkene ligge og pynte på tallerkenen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk