Grillet vandmelon og nektarin med honning og lavendel

Prøv en hurtig, lækker og simpel dessert, hvor vandmelon og nektariner marineres i en frisk honningmarinade og grilles. Sammen med en kugle vaniljeis smager det skønt!

Grillet vandmelon og nektarin med honning og lavendel
0-30 min.

(0)

26. oktober 2018 af Marie MelchiorFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer
vandmeloner
½
nektariner
3

Honningmarinade

uspøjtet citroner
1
flydende honning
1 dl
frisk lavendel
2 stilke

Til servering

vaniljeis
1 liter
frisk lavendel
6 stilke

Sådan gør du

Skær vandmelonen i ensartede, tykke både, så der er én til hver. Skyl nektarinerne, halvér dem, og fjern stenen.

Honningmarinade

Riv citronskallen, og pres citronsaften. Bland citronskal og citronsaft sammen med honning og lavendel i en skål.
Pensl vandmelon og nektariner med honningmarinaden. Steg dem på grillen i 3-4 minutter på hver side.

Servering

Anret den grillede frugt med kugler af vaniljeis, og pynt tallerkenerne med lavendel.

Tip!

Lavendel vil få dessertanretningen til at dufte lifligt og kan i princippet også spises, men man kan også bare lade blomsterstilkene ligge og pynte på tallerkenen.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'