Grillet tunbøf med bønnesalat

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Delikat tun serveret med en fyldig salat fyldt med bønner.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil rødløget, rens chilien, og hak begge dele fint. Skyl bønnerne i en sigte, og lad dem dryppe af. Bland bønnerne med rødløg, chili og olivenolie i en skål.
Pres saften af citronen. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Skyl og hak krydderurterne, og vend dem i bønnesalaten.
Riv skallen af citron. Gnid tunbøfferne med salt og peber, fintrevet citronskal og olivenolie på begge sider.
Steg dem på en varm grill i blot 1 minut på hver side. Servér tunbøfferne oven på bønnesalaten med godt brød til.

Tip!

Tunbøfferne skal have en flot rosa farve i midten, når de serveres, ellers bliver de for tørre.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar