Grillet tunbøf med bønnesalat
1. juni 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
Delikat tun serveret med en fyldig salat fyldt med bønner.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil rødløget, rens chilien, og hak begge dele fint. Skyl bønnerne i en sigte, og lad dem dryppe af. Bland bønnerne med rødløg, chili og olivenolie i en skål.
Pres saften af citronen. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Skyl og hak krydderurterne, og vend dem i bønnesalaten.
Riv skallen af citron. Gnid tunbøfferne med salt og peber, fintrevet citronskal og olivenolie på begge sider.
Steg dem på en varm grill i blot 1 minut på hver side. Servér tunbøfferne oven på bønnesalaten med godt brød til.
Tip!
Tunbøfferne skal have en flot rosa farve i midten, når de serveres, ellers bliver de for tørre.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk