Grillet tun og avocado med chimichurri-sauce
En lynhurtig ret til en travl hverdag. Men faktisk er den så elegant og velsmagende, at den også sagtens kan serveres for gæster.
0-30 min.
(1)
May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Fortæl fiskehandleren, at tunbøfferne skal være helt friske og egnede til at blive serveret næsten rå.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Hvad spiser man til tunsteak?
Tunsteaks kan serveres med en god salat, f.eks. nudelsalat, avocadosalat, tangsalat, rucolasalat, kartoffelsalat eller bønnesalat. Kolde asiatiske saucer som teriyakisauce, chimichurrisauce og hoisinsauce er også velegnet til tunsteaks. Edamamebønner, grillede grøntsager, en frisk salsa med ananas eller en cremet ærtemos smager også skønt til tunsteaks.