Grillet tun og avocado med chimichurri-sauce

En lynhurtig ret til en travl hverdag. Men faktisk er den så elegant og velsmagende, at den også sagtens kan serveres for gæster.

Grillet tun og avocado med chimichurri-sauce
0-30 min.

(1)

May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Fortæl fiskehandleren, at tunbøfferne skal være helt friske og egnede til at blive serveret næsten rå.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Hvad spiser man til tunsteak?

Tunsteaks kan serveres med en god salat, f.eks. nudelsalat, avocadosalat, tangsalat, rucolasalat, kartoffelsalat eller bønnesalat. Kolde asiatiske saucer som teriyakisauce, chimichurrisauce og hoisinsauce er også velegnet til tunsteaks. Edamamebønner, grillede grøntsager, en frisk salsa med ananas eller en cremet ærtemos smager også skønt til tunsteaks.

Måske du også kan li'