Grillet tortilla med parmaskinke og tomatsalsa
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Sprødt, blødt, syrligt, skarpt – denne forret med parmaskinke og tomatsalsa har det hele!
Ingredienser
Sådan gør du
Hak basilikum meget fint. Skyl tomaterne, og skær dem i små tern. Hak oliven groft.
Bland basilikum, tomater og oliven sammen med olivenolie, salt og peber.
Grill tortillaerne i 2-3 minutter på hver side på en grill eller grillpande. Læg dem på hver sin tallerken.
Grill parmaskinken i et par minutter på hver side, til den er sprød.
Pil rødløget, og skær det i fine både. Halvér avocadoerne, tag kødet ud, og skær det i skiver på langs. Pres saften af limefrugter.
Læg stykker af mozzarella, avocado og rødløg på tortillaerne. Fordel tomatsalsa ovenpå, og dryp med limesaft. Pynt med sprød parmaskinke.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Lækre mexicanske enchiladas