Grillet T-bonesteak af kalv

11. september 2020 af .

Foto: Anders Schønnemann

Steg kun bøfferne, lige præcis længe nok til at de har en fin stegeskorpe, men stadig er rosa indeni, så de bevarer saft og kraft.

Ingredienser

Sådan gør du

Marinér bøfferne med halvdelen af olien, krydderurter, salt og peber i et fad i 15-20 minutter.
Del radicchio i hele blade, skyl dem i koldt vand, og lad dem dryppe af i en sigte.
Skær rod og top af radiserne (lad lidt af toppen sidde),og skyl dem i koldt vand. Del radiserne i kvarter, og marinér dem i eddike, honning og lidt salt i en skål i 5 minutter, så de stadig er sprøde og friske.
Grill bøfferne i 8-10 minutter på hver side ved medium varme, så de får en flot stegeskorpe, men stadig er rosa og saftige inde ved benet.
Tag bøfferne af grillen, og lad dem hvile 3-5 minutter, inden du skærer dem i tynde skiver.
Anret kød, radicchio og radiser med klatter af ricotta på toppen. Dryp med olivenolie og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar