Grillet svinemørbrad med feta og serranoskinke
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Fyld først mørbraden med kærlighed, og svøb den så i skinke.
Ingredienser
Udstyr
kødsnor
Sådan gør du
Afpuds mørbraden, og skær en lomme på langs. Åbn den, og krydr godt med salt og peber. Smuldr feta ned i lommen på mørbraden.
Pil rødløget, og skær det i skiver. Rens peberfrugten, og skær den i tynde strimler. Læg rødløg og peberfrugt ind i mørbraden. Fordel lidt finthakket salvie oven på mørbraden.
Læg skiver af serranoskinke på et bræt, så de overlapper hinanden en smule.
Saml mørbraden, og læg den oven på skinken. Rul mørbraden ind i skinken, og snør den sammen med kødsnor.
Grill den forsigtigt i ca. 10 minutter på hver side, og lad den herefter hvile i 5 minutter. Skær den i skiver lige inden servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Sprød og saftig indbagt mørbrad