Grillet steak med sprød kartoffelsalat
1. juni 2018
af
Sandra Pugliese.
Foto: Line Falck
Røde bøffer og grøn kartoffelsalat. Det gør noget godt for de fleste. Du kan selvfølgelig grille bøffen, lige som du allerbedst kan lide den. Og brug godt med grøntsager i kartoffelsalaten, så bliver den både sundere og mere spændende.
Ingredienser
Sådan gør du
Krydr kødet med salt og peber, og steg det på en grill eller en grillpande i ca. 2 minutter på hver side, alt efter hvor rødt du ønsker kødet.
Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand. Afkøl, og skær kartoflerne i halve. Hak rødløg fint.
Skyl aspargesene, bræk den nederste, træede ende af, og skær aspargesene i tynde skiver på skrå.
Skrub gulerødderne, og skær dem i skiver eller tern.
Hak krydderurterne fint. Riv appelsinskallen fint, og bland den med krydderurter og yoghurt. Smag til med salt og peber.
Bland alle ingredienserne til kartoffelsalaten med dressingen, og servér til den grillede steak.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk