Grillet squash med mozzarella og syltede rødløg

17. maj 2022 af .

Foto: Nicolai Mørk

Det tager faktisk kun et par timer at sylte rødløg. Brug dem i en lækker salat som her, og servér den som forret eller del af et større måltid.

Bemærk
Marinering, rødløg: Mindst 2 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil rødløg, skær dem i tynde skiver, og fyld dem i et patentglas.
Bring sukker, eddike og vand i kog i en lille gryde.
Hæld lagen over løgene, når sukkeret er opløst, læg låg på, og sæt på køl i mindst 2 timer (gerne længere).
Skyl squash, og skær dem i ½ cm tykke skiver. Pensl dem med olie på begge sider, og krydr med salt og peber.
Grill squashskiverne på begge sider på en (grill)pande, til de får tydelige grillstriber.
Afdryp mozzarellaosten, og pluk den i mindre stykker. Fordel mozzarella og syltede rødløg over squashskiverne, og drys med grofthakkede saltmandler.
Pynt med frisk basilikum, og kværn evt. lidt ekstra peber over salaten lige inden servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar