Grillet squash med mozzarella og syltede rødløg
17. maj 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Nicolai Mørk
Det tager faktisk kun et par timer at sylte rødløg. Brug dem i en lækker salat som her, og servér den som forret eller del af et større måltid.
Bemærk
Marinering, rødløg: Mindst 2 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil rødløg, skær dem i tynde skiver, og fyld dem i et patentglas.
Bring sukker, eddike og vand i kog i en lille gryde.
Hæld lagen over løgene, når sukkeret er opløst, læg låg på, og sæt på køl i mindst 2 timer (gerne længere).
Skyl squash, og skær dem i ½ cm tykke skiver. Pensl dem med olie på begge sider, og krydr med salt og peber.
Grill squashskiverne på begge sider på en (grill)pande, til de får tydelige grillstriber.
Afdryp mozzarellaosten, og pluk den i mindre stykker. Fordel mozzarella og syltede rødløg over squashskiverne, og drys med grofthakkede saltmandler.
Pynt med frisk basilikum, og kværn evt. lidt ekstra peber over salaten lige inden servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk