Grillet spidskål med fløde og rejer

10. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Spidskål mister den let bitre kålsmag, når den får en tur på grillen, og i denne opskrift serveres kålen med syrnet fløde, rejer og hindbær. Dét er det ideelle sommermads-tilbehør!

Ingredienser

Sådan gør du

Fjern de yderste blade på spidskålen, og del den i kvarte.
Pensl med olie, og steg spidskålen på alle sider på en varm havegrill.
Pres saften af citronen. Rør fløde sammen med citronsaft, sennep, honning, salt og peber.
Lad dressingen trække i 10 minutter, og hæld den over den grillede spidskål.
Fordel hindbær og krydderurter over spidskålen. Top med rejer, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar