Grillet spidskål med fløde og rejer
10. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Spidskål mister den let bitre kålsmag, når den får en tur på grillen, og i denne opskrift serveres kålen med syrnet fløde, rejer og hindbær. Dét er det ideelle sommermads-tilbehør!
Ingredienser
Sådan gør du
Fjern de yderste blade på spidskålen, og del den i kvarte.
Pensl med olie, og steg spidskålen på alle sider på en varm havegrill.
Pres saften af citronen. Rør fløde sammen med citronsaft, sennep, honning, salt og peber.
Lad dressingen trække i 10 minutter, og hæld den over den grillede spidskål.
Fordel hindbær og krydderurter over spidskålen. Top med rejer, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk