Grillet sandwich med ost, skinke og spinat
16. august 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
En simpel klassiker i en lidt sundere udgave.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør sennep, flødeost og purløg sammen i en skål, og smør brødskiverne med sennepsblandingen.
Fordel skinke, mozzarella og spinat på 2 af brødskiverne, og læg de resterende 2 brødskiver ovenpå.
Rist eller grill sandwichene i ovnen eller i et paninijern, halvér dem, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk