Grillet salat med burrata
14. august 2023
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
En fyldig salat med masser af smag og cremet burrata på toppen.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl aubergine og squash, og skær dem i tynde skiver. Spray skiverne med lidt olivenolie, og grill dem på begge sider, indtil de er møre.
Skyl og halvér peberfrugterne. Fjern kernerne, og grill dem på skindsiden, indtil de bobler op. Lad peberfrugterne afkøle.
Pil skindet af af de grillede peberfrugter, og skær dem i mindre stykker.
Bland de grillede grøntsager med hvide bønner i en skål, og anret det hele på tallerkener.
Dryp med hvid balsamico, og krydr med salt og peber. Top med burrata, og pynt med plukket basilikum. Servér straks med brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk