Grillet oksemørbrad med nye kartofler

Der er ikke noget som grille oksemørbrad, der er så mørt, at det næsten smelter på tungen. Her serveres kødet med nye kartofler, kryddersmør og rødbedegarniture.

Grillet oksemørbrad med nye kartofler
31-60 min.

(0)

July 18, 2019 af Camilla Zarah LawesFoto: John Bendtsen (Wichmann & Bendtsen Photography)

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Kan du ikke lide koriander, kan du erstatte den med persille eller en anden krydderurt. Du kan også lave hvidløgssmør i stedet.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Oksesteg med teksten: Hvad med ægte gammeldags oksesteg? Klik på billedet og se opskriften. Må vi foreslå? Selvom oksesteg er weekendmad, er retten supernem at lave. Stegen bliver mør og lækker efter ca. 1½ time i den store gryde. Se opskriften her: Gammeldags oksesteg

Måske du også kan li'