Grillet oksebavette

Bavette – også kaldet flap steak – er et fladt stykke oksekød, der er skåret af flanken på en ko. Kødet er ca. 2½ cm tykt og dejligt mørt.

Grillet oksebavette
0-30 min.

(0)

September 5, 2022 af Louisa LorangFoto: Rikke Westesen

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Kan du ikke finde bavette, kan du sagtens lave retten med flank eller gode bøffer.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Oksesteg med teksten: Hvad med ægte gammeldags oksesteg? Klik på billedet og se opskriften. Må vi foreslå? Selvom oksesteg er weekendmad, er retten supernem at lave. Stegen bliver mør og lækker efter ca. 1½ time i den store gryde. Se opskriften her: Gammeldags oksesteg

Måske du også kan li'